Joonas Salmi vieraana Kotitekiksellä

18.5.2017


HIFK:n liigarinkiin kuuluva Joonas Salmi vierailee lauantaina Havukoskella, kun Koivukylän Palloseura järjestää juniorien perinteisen Taitopäivän. Hän on KoiPS:n oma kasvatti pelattuaan seurassa 9-14-vuotiaana ennen kuin siirtyi Espoon puolelle FC Honkaan.

Joonas on harjoitellut HIFK:n miesten ykkösjoukkueessa jo yli vuoden ja viime talvesta saakka säännöllisesti. Oikea laitapakki ei ole vielä saanut vastuuta Veikkausliigassa, mutta pelasi tammikuussa GrIFK:ta vastaan kokonaisen ottelun Respect Suomen Cupissa.

  • Tavoitteenani on kuluvan kauden aikana debytoida ja pelata muutamia pelejä liigassa. Luotan ilman muuta mahdollisuuksiini, HIFK:hon noin kolme vuotta sitten KäPasta siirtynyt Salmi sanoo.  

KoiPS oli vuonna 1997 syntyneen Joonaksen uran ensimmäinen seura. Hänelle on jäänyt sinivalkoisista runsaasti lämpimiä muistoja.

  • Seura tarjosi ympäristön, jossa sai kehittyä rauhassa. Mieleeni ovat jääneet etenkin hyvät valmentajat ja kivat joukkuekaverit. KoiPS on loistava junnuseura, jossa oli mukava olla.

Joonas vierailee Havukoskella lauantaina noin tunnin verran kello 11-12. Hän näkee taitotapahtumat tärkeäksi osaksi nuorten pelaajien harjoittelua.

  • Ne vievät pelaajaa eteenpäin, sillä niissä pääsee mittaamaan omia taitoja, näkee vahvuudet ja kehityskohteet. On todella tärkeää harjoitella esimerkiksi syöttämistä ja ponnauttelua. Näistä taidoista on hyötyä myös itse pelissä.

KoiPS ja Joonas Salmi toivottavat kaikki Taitopäivään osallistuvat pelaajansa tervetulleiksi lauantaina Havukoskelle!