Tytöille tsemppiä Stadi Cupiin!

1.6.2017


Ensi viikon tiistaista lauantaihin (6.-10. kesäkuuta) pelataan taas perinteinen Stadi Cup, joka on suurin Euroopassa järjestettävä tyttöfutisturnaus. KoiPS osallistuu tapahtumaan yhteensä seitsemän joukkueen voimin.

Historian ensimmäinen Stadi Cup pelattiin kesällä 1985. Viime vuoden turnaukseen osallistui lähes 400 joukkuetta ja noin 7000 pelaajaa. 2017 on tapahtumajärjestäjänä toimivan yhdistyksen eli Stadi Cup ry:n 32. toimintavuosi. Käpylän urheilupuistossa ja Töölön Pallokentällä pelattava turnaus on nyt osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Koivukylän Palloseuran joukkueiden viralliset tunnukset Stadi Cupissa ovat KoiPS/T0809 09, KoiPS/T07 Sininen 10, KoiPS/T07 Valkoinen 10, KoiPS/Sininen 12, KoiPS/Valkoinen 12, KoiPS/Kopse yj3 12 sekä KoiPS 13. Seurassa tyttöjen valmentajana ja seurakoordinaattorina työskentelevä Noora Mikola toimii turnauksessa kolmessa 12-vuotiaiden peliryhmässä.

  • Vedän niiden päiväottelut ja olen tarvittaessa mukana myös iltapeleissä. Yksi ryhmä pelaa tasolohkossa ja kaksi muuta yleissarjassa. Odotan kaikilta koipsilaisilta hyviä pelejä. Vaikka kohtaamme lähiseudun joukkueita, ne ovat meille osin uusia vastustajia, mikä on aina mukavaa, Noora sanoo.

KoiPS toivottaa kaikki jäsenensä, kannattajansa ja koko lähipiirinsä tervetulleiksi kannustamaan turnaukseen osallistuvia peliryhmiään! Noora muistuttaa, että kyseessä on useille joukkueille kesän päätapahtuma.

  • Stadi Cupissa aistii ison turnauksen ilmapiiriä, sillä ottelut pelataan vain kahdessa eri paikassa pitkälti samoilla kentillä. Osallistuin tapahtumaan pelaajana yli kymmenen kertaa, ja aina oli tosi kivaa!  

Lisätietoja Stadi Cupista 2017 löytyy tästä: https://stadicup.torneopal.fi/

Koivukylän Palloseura toivottaa kaikille tyttöjoukkueilleen erinomaista turnausta!