Ikiliikkujilla vauhti päällä

5.12.2017


Koivukylän Palloseuran erityisryhmätoiminta täyttää ensi kuussa kaksi vuotta. Ryhmä kokoontuu liikunta- ja jalkapalloharrastuksen pariin ympäri vuoden keskimäärin kerran viikossa.

Tammikuussa 2016 aloitettu toiminta on suunnattu lapsille ja nuorille, joilla on jokin vamma tai erityisen tuen tarve. Ikiliikkujiin voivat liittyä kaikki liikunnasta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Heillä ei tarvitse olla aiempaa urheilutaustaa tai jalkapallokokemusta. Innostus ja iloinen mieli riittävät.

  • KoiPS järjesti vastaavaa toimintaa jo useita vuosia sitten, joten nyt on hienoa, että se on saatu pitkän tauon jälkeen uudestaan käyntiin. Tämä on meille imagollisesti tärkeää ja hyvä esimerkki siitä, että kaikki pelaajat ovat tervetulleita seuraamme. Haluamme hoitaa tämän mahdollisimman hyvin, KoiPS:n erityisryhmätoiminnasta vastaava Niko Koskela sanoo.
  • Mukana on tällä hetkellä yli kymmenen tyttöä ja poikaa. Ikähaarukka on aika laaja, mikä ei tämän tyyppisessä toiminnassa ole ongelma. Ryhmän sisällä on jonkin verran fyysistä vaihtelua, mutta tärkeintä on, että pelaajat pärjäävät henkisesti.

Ryhmä harjoittelee kesäkaudella Havukosken tekonurmella ja talvisin koulujen saleissa. Treenit vetää KoiPS:n nuori ja arvostettu valmentaja Emilia Uponen. Ikiliikkujien ohjelmaan kuuluvat vuonna 2018 lisäksi sekajoukkuein pelattavat futsalturnaus maaliskuussa ja Stadi Cup kesäkuussa.

Toiminnasta ei veloiteta kuukausimaksuja. Kustannuksia tulee vain KoiPS:n kausi- ja jäsenmaksusta kerran vuodessa (100€ v. 2018) sekä pelitapahtumista ja varusteista. Toimintaa tukevat Vantaan kaupunki sekä Suomen Vammaisurheilu ja -liikunta VAU ry.

Lisätietoja Ikiliikkujien toiminnasta: niko.koskela [at] koips.fi tai puh. 044 766 5811.

Tervetuloa mukaan!