B-pojilla hyvä draivi!

15.12.2017


Koivukylän Palloseuran tuoreen B-poikajoukkueen toiminta ja uusi futiskausi ovat käynnistyneet vauhdikkaasti täynnä intoa.

Uudenmaan piirin B17-ikäluokan kakkosdivariin osallistuvaan joukkueeseen kuuluu tällä hetkellä 21 pelaajaa, joista kaksi on maalivahteja. Ryhmä koostuu 2001-2002 syntyneistä, ja selvä määrällinen pääpaino on nollakakkosissa.

  • Treenikautemme on lähtenyt tosi hyvin käyntiin. Pelaajien erinomainen asenne on ollut itsellenikin positiivinen yllätys, joukkueen päävalmentaja Antti Raudoskoski sanoo.

Takana on nyt (14.12.) kolme harjoitusottelua, joista KoiPS on voittanut kaksi ja pelannut yhden tasan. Yhteismaaliero on vakuuttava 14-3. Joukkueen kanssa harjoittelevat säännöllisesti seuran 2003 syntyneet pojat, joita voidaan tarvittaessa käyttää B-junnujen peleissä.

  • Tämä järjestely tuntuu olevan myös nollakolmosten mieleen. He kehittyvät varmasti itseään vuotta tai kahta vanhempien treeneissä, Raudoskoski jatkaa.
  • On hienoa, että B-pojissa pelaa useita KoiPS-lähtöisiä pelaajia, jotka ovat palanneet tuttuun ympäristöön. Joukkueeseen on muutenkin ollut imua lähialueen seuroista. Toiminnan laatu ohjaa aina tavoitetta, joten lähdemme joka tapauksessa hakemaan sijoitusta sarjan kärkipäässä.

Harjoittelun pääsisältöjä ovat loppuvuoden aikana olleet pelinavaaminen ja -rakentelu sekä toisaalta prässi ja puolustamisen tiiviys. Raudoskoski alleviivaa, että korkean työmoraalin on pelitavasta riippumatta toimittava ikään kuin huoneentauluna koko toiminnalle.

  • Pyrimme varmasti puolustamaan ja prässäämään mahdollisimman korkealta. Tämän lisäksi pallollisessa pelaamisessa on oltava koko ajan ajatus mukana. Itselleni on iso apu valmennustiimimme jäsenistä Ari Isomäestä sekä Juha-Pekka Pantsusta, sekä Niko Koskelasta joka valmentaa maalivahteja joukkueen mukana kahdesti viikossa.

Vuoden 2018 kohokohtia niin B-pojille kuin nollakolmosille on viikon pituinen harjoitusleiri Espanjassa Alicanten lähellä. Yhteensä melkein viidestäkymmenestä pelaajsta yli neljäkymmentä lähtee maaliskuussa matkalle mukaan.

Vaikka KoiPS:n B-pojissa on jo nyt hyvä määrä pelaajia, tämänhetkinen joukkue ei välttämättä ole lopullinen. Mahdolliset uudet ja motivoituneet pelimiehet ovat edelleen tervetulleita harjoituksiin. Lisätietoja: antti.raudoskoski [at] koips.fi tai puh. 044 767 9507.

Koivukylän Palloseura toivottaa B-junnuille erinomaista futisvuotta 2018!