Futisleireillä liikunnan riemua! Kesän leireillä vielä tilaa!

11.5.2018


Koivukylän Palloseura järjestää tänäkin vuonna tuttuun tapaan kaksi K-Citymarket futisleiriä. Ilmoittautuminen kesän tapahtumiin on jo alkanut!

Futisleirien ajankohdat ovat 4.-8. kesäkuuta sekä 6.-8. elokuuta. Tapahtumat on suunnattu kaikille vuosina 2004-2012 syntyneille liikunnasta kiinnostuneille tytöille ja pojille. Osallistujilla ei tarvitse olla aiempaa jalkapallotaustaa.

  • Leiriläiset pääsevät turvalliseen ja laadukkaaseen harjoitteluympäristöön sekä viettämään liikunnallisia kesälomapäiviä. KoiPS lupaa heille erinomaiset olosuhteet ja ammattitaitoiset ohjaajat, seuran leirivastaava Niko Koskela sanoo.

Leirit järjestetään Havukosken Urheilupuiston (Koivukylänväylä 32, 01360 Vantaa) tekonurmella. Päivittäinen ohjelma kestää aamuyhdeksästä puoli kolmeen iltapäivällä. Harjoitusten suunnittelusta ja sisällöstä vastaavat KoiPS:n työntekijät, valmentajat sekä seuran Nuorten Valmentajien Koulutusta (NVK) suorittavat kurssilaiset.

Jokainen leiriläinen pääsee tapahtumissa oman ikäluokkansa ja taitotasonsa mukaiseen toimintaan. Liikunnallisesti monipuoliset harjoitukset sisältävät leikinomaisia pelejä ja kisoja. Mukaan ovat tervetulleita myös kaikki innokkaat maalivahdit, joille järjestetään pelipaikkakohtaista valmennusta.

  • Leirit ovat kaikille avoimia tapahtumia ja samalla KoiPS:n ulkopuolisille lapsille helppo reitti liittyä seuran varsinaiseen joukkuetoimintaan. Esimerkiksi viime kesäkuun yli seitsemästäkymmenestä leiriläisestä parikymmentä ei vielä kuulunut seuraan. Myöhemmin osa heistä liittyi mukaan joukkueisiimme, Koskela jatkaa. 

K-Citymarket futisleirien hinnat ovat 110€ (kesäkuu) ja 75€ (elokuu). Ne sisältävät kaksi harjoitusta päivässä, huippuolosuhteet, laadukkaan valmennuksen, kenttävuokran sekä tuhdin päivittäisen välipalan.

Lisätietoja: niko.koskela[at]koips.fi tai puh. 044 766 5811.

Ilmoittautuminen: http://www.koips.fi/harrastetoiminta/futisleirit/

 

Tervetuloa Koivukylän Palloseuran ja K-Citymarketin futisleireille nauttimaan liikunnan riemusta!