Koulu- ja päiväkotilapsilta lisää virtaa!

1.2.2018


Koivukylän Palloseura on toiminta-alueensa eli Itä-Vantaan merkittävimpiä liikuttajia. Seuran jäsenmäärä on noussut jo noin tuhanteen liikunnan ja jalkapallon harrastajaan.

KoiPS on tiivis yhteisö, jossa on kaikille avoimet ovet. Seuralle on tärkeää, että toimintaan ovat tervetulleita kaikki liikunnasta kiinnostuneet lapset, nuoret ja aikuiset. Koska KoiPS toivoo mukaan koko ajan uusia jäseniä, seura järjestää tänäkin vuonna tuttuun tapaan lähialueen päiväkodeille sekä 1-4-luokkalaisille koululaisille suunnatut jalkapalloturnaukset.

Yksipäiväiset tapahtumat järjestetään toukokuussa KoiPS:n kotikentällä eli Havukosken Urheilupuiston (Koivukylänväylä 32, 01360 Vantaa) tekonurmella. Seura takaa jokaiselle joukkueelle vähintään kolme ottelua, joiden peliajat ovat todennäköisesti 1x10 minuuttia päiväkotilaisille sekä 1x15 minuuttia koululaisille. Tarjolla on lisäksi mehua lapsille ja kahvia aikuisille.

Päiväkodit ja koulut voivat tehdä turnauksiin mm. omia banderolleja ja peliasuja. Kaikki futis- ja KoiPS-henkiset ihmiset ovat lämpimästi tervetulleita kannustamaan pikkupelureita huippusuorituksiin!

Seuran työntekijät Niko Koskela ja Simo Miettinen vierailevat hiihtoloman jälkeen kevään aikana alueen kouluissa ja päiväkodeissa pitämässä jalkapalloaiheisia näytetunteja sekä esittelemässä KoiPS:n toimintaa. Kouluvierailut on suunnattu 1-2-luokkalaisille tytöille ja pojille.

  • Tavoitteena on tarjota jokaiselle toiminta-alueemme lapselle kosketuspintaa seuraamme ja futikseen ylipäätään. Haluamme samalla pitää yhteistyömme koulujen ja päiväkotien kanssa mahdollisimman tiiviinä sekä lisätä koko ajan seuramme tunnettavuutta. Olen kuullut, että vierailujamme odotetaan jo kovasti, KoiPS:n nuorisopäällikkö Koskela sanoo.  

Päiväkoti- ja kouluturnaus ovat osa KoiPS:lle tärkeää yhteiskuntavastuuta, johon sisältyy kiinteästi halu kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan. Seura tarjoaa mielekkään ja turvallisen harrastusympäristön erinomaisissa olosuhteissa sekä ammattitaitoisessa ohjauksessa. KoiPS toivoo, että kevään tapahtumat voivat tarvittaessa madaltaa lasten kynnystä liittyä itse joukkuetoimintaan.

  • Järjestämme turnaukset nykyisessä muodossa nyt jo viidettä vuotta peräkkäin. Niihin ei ole osallistumismaksua, joten kaikki voivat ilmoittautua vapaasti mukaan. Ne ovat hauskoja tapahtumia, sillä kentällä on yhtäaikaisesti satoja lapsia, Koskela jatkaa.

Lisätietoja: niko.koskela [at] koips. fi tai puh. 044 766 5811.

Tervetuloa mukaan!