Päiväkotilapset ja koululaiset yhtä hymyä!

9.5.2018KoiPS:n järjestämät perinteiset päiväkoti- ja koulutapahtumat onnistuivat keväisessä auringonpaisteessa toukokuun toisella viikolla taas erinomaisesti. Ne järjestettiin tänä vuonna nykymuodossaan viidennen kerran.

Tiistaina 8. toukokuuta oli ohjelmassa vantaalaisten päiväkotien Kaikki pelissä -jalkapalloturnaus. Havukosken tekonurmen kuudelle pikkukentälle oli kokoontunut 26 peliryhmää, lähes kolmesataa lasta sekä päiväkotien henkilökuntaa, lasten ohjaajia ja vanhempia.

  • Tämä oli iso ja alueellisesti merkittävä liikuntatapahtuma, jonka kautta seuramme sai taas lisää positiivista näkyvyyttä. Lapset kokivat iloisen ja tavallisesta poikkeavan aamupäivän, josta saimme paljon hyvää palautetta, tapahtumavastaava Niko Koskela KoiPS:sta sanoo.
  • Turnaus oli kevään päiväkotikiertueemme onnistunut huipentuma, johon voimme olla todella tyytyväisiä. Tuntui hyvältä nähdä, että kentältä poistuttiin iloisin mielin ja hymy huulilla.   

Keskiviikkona 9. toukokuuta oli vuorossa lähialueen 1-4-luokkalaisille koululaisille suunnattu futisturnaus, johon osallistui yhteensä 39 peliryhmää ja noin viisisataa lasta. Paikalla oli taas runsaasti myös tausta- ja kannustusjoukkoja.

  • Aktiiviseen osanottoon vaikutti loistava ilma. Päivän suurin työ oli saada turnaus käynnistymään ja pysymään aikataulussa, mutta kaikki sujui oikein hyvin, Koskelan kanssa tapahtumien järjestäjänä toiminut Simo Miettinen tuumii. 
  • Mukana oli kevään koulukiertueeltamme iso määrä tuttuja naamoja. Kaikilla tuntui olevan tosi hauskaa.

C+-valmentajakurssia ja Liikunnan ammattitutkintoa suorittava Miettinen teki tapahtumista opintojaan varten näyttötyön ja raportin. Lisäksi KoiPS:n kannalta on ilahduttavaa, että turnausten pelinohjaajina toimi seuran omia junioreita.

  • Nämä olivat tosi onnistuneet päivät. Oli hienoa, että mukana oli näin paljon porukkaa. Toivottavasti saimme lapsia innostumaan jalkapallosta ja aloittamaan futisharrastuksen, niin tiistaina kuin keskiviikkona pelinohjaajana toiminut B-junnu Eetu Heikurinen, 15, sanoo.

KoiPS:n päiväkoti- ja koulutapahtumien, Taapero- ja Tenavakerhojen, kesän futisleirien, syksyn Tenavaliigan sekä muun harrastetoiminnan tärkeänä tavoitteena on tutustuttaa ja ihastuttaa kaikki liikunnasta kiinnostuneet lapset jalkapallon kiehtovaan maailmaan. Tätä kautta saattaa myös madaltua kynnys liittyä seuran varsinaisiin ikäluokkajoukkueisiin.

Aiheesta lisää tästä

Koivukylän Palloseura toivottaa kaikki futishenkiset tytöt ja pojat lämpimästi tervetulleiksi mukaan monipuoliseen, koko ajan kehittyvään sekä jokaiselle avoimeen toimintaamme!