Kerhotoiminta jatkuu taas syksyllä

29.5.2018
Koivukylän Palloseuran Taapero- ja Tenavakerhojen kausi 2017-2018 päättyi noin viikko sitten ja jätti valoisat näkymät syksyllä alkavaan uuteen kerhokauteen.

Taaperokerho on suunnattu 1-2-vuotiaille ja Tenavakerho 3-4-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Kerhoissa liikutaan ja leikitään monipuolisesti sekä kannustetaan vanhempia toimimaan lasten liikuntaharrastuksessa innostavina esimerkkeinä.

Päättyneen kauden kerhoihin osallistui yhteensä noin kahdeksankymmentä tyttöä ja poikaa. Määrä oli selvästi suurempi kuin edellisinä vuosina. Palautekyselyyn aktiivisesti osallistuneet vanhemmat olivat toimintaan erittäin tyytyväisiä. Kerhokauden antia mitattiin asteikolla 1-5, ja kaikkien vastausten keskiarvo nousi yli neljään.

  • Kerhot ovat ensimmäinen portti, jota kautta perheet pääsevät tutustumaan seuramme toimintaan. Haluamme aktivoida vahempia mukaan, sillä he ovat alkuvaiheissa hyvin merkittävä osa lastensa liikuntaharrastusta, KoiPS:n nuorisopäällikkö Niko Koskela sanoo.
  • Haluamme jatkuvasti kehittää konseptiamme. Nyt pidetään koko kesä taukoa ja syksyllä lähdetään taas hyvillä mielin uuteen kauteen.

Taapero- ja Tenavakerhot edustavat KoiPS:lle tärkeää arvomaailmaa, jossa monipuolisella ja kaikille avoimella harrastetoiminnalla on keskeinen asema. Kerhokausi 2018-2019 alkaa syyskuussa ja päättyy toukokuussa. Taaperokerho on avoin kaikille 2016-2017 ja Tenavakerho 2014-2015 syntyneille lapsille.

  • Olen ensi kaudella taas innokkaasti mukana. Päättynyt kausi onnistui suunnitelmien mukaan, joten siitä jäi meille kaikille hyvä fiilis, KoiPS:n kerhoissa vuodesta 2015 ohjaajana toiminut Anki Korkalainen sanoo.
  • Meitä oli yhteensä kuusi ohjaajaa. Teemme kerhoissa hippoja, eläinleikkejä, temppuratoja ja muuta lapsille mielekästä liikuntaa. Mukana oli lasten ja vanhempien lisäksi muutamia isovanhempiakin.

Ensi kauden kerhoihin voi ilmoittautua tätä kautta

KoiPS kiittää Taapero- ja Tenavakerhoon osallistuneita perheitä kuluneesta kaudesta sekä toivottaa kaikki kerholaiset lämpimästi tervetulleiksi syksyllä jatkuvaan toimintaan!