KoiPS:sta Tähtiseura!

6.6.2018


KoiPS on valittu Olympiakomitean, urheilun lajiliittojen sekä liikunnan aluejärjestöjen verkostoon, joka muodostuu seuratoiminnan laatutekijät täyttävistä Tähtiseuroista.

Ohjelman päätavoitteena on tukea ja kehittää kokonaisvaltaisesti suomalaisen liikunnan ja urheilun keskeistä vahvuutta eli seuratoimintaa. KoiPS on saanut laatuohjelman lapsi- ja nuorisoliikuntaosa-alueen tähtimerkin, joka on tunnustus seuran turvallisesta, kehittävästä ja motivoivasta harrastus- ja liikuntaympäristöstä.

  • Saimme sinettiseurastatuksen jo vuonna 2004, mutta tämä tuorein tunnustus on jotakin uutta, jonka merkityksen itse käytännön toimintaamme näemme vasta myöhemmin. Kyse on tällä hetkellä lähinnä henkisestä tuesta sekä statuksesta, jonka kriteerit täytämme, KoiPS:n toiminnanjohtaja Vellu Koskela sanoo.
  • On totta kai hienoa saada tunnustusta ennen kaikkea kokonaisvaltaisen toimintamme laadusta.  

Tähtiseurat täyttävät myös seurajohtamisen laatuvaatimukset. Ne muodostavat samalla verkoston, joka kehittyy yhdessä sekä tarjoaa mahdollisuuden jakaa toimiviksi todettuja käytäntöjä. Tähtiseurassa jokainen lapsi ja nuori saa urheilla innostavassa ilmapiirissä.

  • KoiPS on kehittynyt erityisesti olosuhdepuolella, mikä on mahdollistanut seurassamme paljon muutakin, kuten tietyt valmennukselliset linjaukset, Koskela jatkaa.
  • Päätoimisten työntekijöidemme toimenkuvat on rakennettu sen pohjalta, että haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden harrastaa liikuntaa. Kun harrastepuoli toimii, saamme nostetta myös kilpatoimintaamme. 

Lisää Tähtiseuroista ja laatuohjelmasta tästä

 

Koivukylän Palloseura kiittää saamastaan tuesta ja tunnustuksesta sekä haluaa tulevaisuudessakin kehittää monipuolista nuorisourheilutoimintaansa!