Heta ja Elias innokkaina tehoryhmäleirillä

12.6.2018
Koivukylän Palloseuran tehoryhmän perinteinen kesäleiri on käynnissä Havukoskella 12.-15. kesäkuuta. Mukana on yhteensä kahdeksantoista innokasta pelaajaa.

KoiPS:n tehoryhmätoiminnan tarkoituksena on tarjota seuran lahjakkaille ja motivoituneille nuorille pelaajille mahdollisuus lisäharjoitteluun ammattimaisessa valmennuksessa. Kesäleirin ikäluokat ovat nyt 2007-2009 syntyneet pojat sekä 2007 syntyneet tytöt. Nelipäiväiseen tapahtumaan osallistuu viisitoista poikaa ja kolme tyttöä.

Monipuolisten harjoitusten teemoja ovat mm. 1v1- ja 2v1-tilanteet, potkutekniikka, ensimmäinen kosketus, havainnointi, peliasento, syöttäminen, maalinteko sekä pelin leveys ja syvyys. Perjantaina eli viimeisenä päivänä järjestetään leirin liigaturnaus ja maalintekokilpailu.

  • Olen kuulunut tehoryhmään jo kolme vuotta. Täällä on kaikin puolin hyvää ja kivaa treeniä, KoiPS:ssa neljä vuotta pelannut Heta Laitinen, 11, sanoo.
  • Seurassa on muutenkin helppo viihtyä. Parasta ovat pelaaminen ja kivat kaverit. KoiPS:ssa on myös tosi hyviä valmentajia.

Vuonna 2009 syntynyt Elias Lindblad on nuoresta iästään huolimatta edustanut KoiPSia jo neljä ja puoli vuotta. Hän osallistuu teholeirille nyt ensimmäistä kertaa.

  • On kivaa, kun treeneissä pelataan. Tykkään kovasti harjoitella ja kehittyä myös omalla ajalla. KoiPS on siitäkin hyvä seura, ettei täällä kiusata ketään, Elias tuumii.

Koivukylän Palloseura on kokenut tapahtumajärjestäjä, jonka seuraava leiri järjestetään elokuussa. KoiPS:n ja K-Citymarketin futisleiristä löytyy lisätietoja täältä

Seura toivottaa kaikki innokkaat tytöt ja pojat tervetulleiksi elokuun tapahtumaan sekä tehoryhmäleiriläisille antoisaa futisviikon jatkoa!