Kesäleirillä taas futiksen riemua – Heinäkuun loppuun asti aikaa ilmoittautua!

23.7.2018
Koivukylän Palloseuran ja K-Citymarketin seuraava futisleiri järjestetään Havukosken urheilupuistossa 6.-8. elokuuta 2018. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vuosina 2004-2012 syntyneet jalkapallosta kiinnostuneet tytöt ja pojat.

KoiPS on kokenut tapahtumajärjestäjä, jolle on tärkeää kantaa vastuuta lasten ja nuorten riittävästä ja laadukkaasta liikunnasta. Seuran perinteiset sekä laajalti arvostetut futisleirit tarjoavat tähän erinomaisen mahdollisuuden.

KoiPS:n ja K-Citymarketin edellinen leiri järjestettiin kesäkuun alussa. Mukana oli yhteensä yli kuusikymmentä tyttöä ja poikaa. Seura toivoo elokuun leirilleen vähintään yhtä hyvää osallistujamäärää.

  • Tapahtuma on erinomainen tapa viettää kesäloman loppupäiviä turvallisessa ja laadukkaassa ympäristössä. Odotamme leirille yhä enemmän varsinkin tyttöjä, poikia tietenkään unohtamatta, KoiPS:n nuorisopäällikkö Niko Koskela sanoo.  

Leirille voivat osallistua niin kenttäpelaajat kuin maalivahdit, joille järjestetään tilanteen mukaan pelipaikkakohtaista valmennusta. Monipuolisten harjoitusten muu sisältö koostuu pienpeleistä, maalinteosta ja perustaitotreenistä.

  • Viimeisen päivän suolana ovat perinteiseen tapaan hauskat kisailut ja leiricup, joita odotetaan aina innokkain mielin, Koskela jatkaa.
  • Leirille ovat tervetulleita sekä KoiPS:n pelaajat että seuran ulkopuoliset tytöt ja pojat. Tapahtuma on mainio tapa tutustua seuraan ja liittyä mukaan varsinaiseen joukkuetoimintaamme.

Kolmepäiväinen leiri maksaa 75 euroa pelaajalta. Hinta sisältää kaksi harjoitusta päivässä, KoiPS:n ammattitaitoisen valmennuksen, Havukosken erinomaisen tekonurmen kenttävuokran sekä tuhdin päivittäisen välipalan.

Leirille voi ilmoittautua tiistaihin 31. heinäkuuta mennessä tätä kautta

Lisätietoja: niko.koskela[at]koips.fi tai puh. 044 766 5811

LÄMPIMÄSTI TERVETULOA MUKAAN!