Nyt mukaan kerhotoimintaan!

16.8.2018
Koivukylän Palloseuran Taaperokerhon ja Tenavakerhon kausi 2018-2019 käynnistyy syyskuussa ja päättyy toukokuussa. Ilmoittautuminen on jo alkanut, joten seura toivottaa kaikki liikunnasta kiinnostuneet pikkulapset ja näiden vanhemmat tervetulleiksi toimintaan!

1-2-vuotiaille tytöille ja pojille suunnatussa Taaperokerhossa lapset liikkuvat ja leikkivät monipuolisesti vanhempiensa kanssa. Kerhossa tehdään mm. temppuratoja, opetellaan yleisliikunnallisia perustaitoja ja haastetaan lapsia kunkin oman osaamisen mukaan. Vanhempien tehtävänä on toimia tärkeinä roolimalleina sekä tukea ja innostaa lasta liikkumaan.

3-4-vuotiaiden lasten Tenavakerhon vaihtoehtoja ovat Taaperokerhon kaltainen toiminta, jossa lapsi ja aikuinen liikkuvat yhdessä, sekä Palloilukerho, jossa liikutaan ja leikitään pallopelien parissa. Palloilukerhon jokaisella kerhokerralla keskitytään johonkin pallopeliin, jonka kautta lapsi oppii kehonhallintaa, koordinaatiota, ryhmätoimintaa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä.

Taapero- ja Tenavakerhot ovat tärkeä osa Koivukylän Palloseuran arvomaailmaa eli tarjoavat lapsille mahdollisuuden mielekkääseen ja monipuoliseen liikuntaan sekä haluavat samalla kannustaa tyttöjä ja poikia suuntautumaan antoisan urheiluharrastuksen pariin. Kerhotoiminnan suunnittelusta ja ohjauksesta vastaavat KoiPS:n ammattitaitoiset valmentajat.

Niin Taapero- kuin Tenavakerhojen kokoontumispäivät ovat maanantai ja sunnuntai. Ilmoittautuminen sekä lisätietoja aikatauluista ja sisällöistä tästä.

Lisätietoja tarvittaessa myös tätä kautta: niko.koskela[at]koips.fi tai puh. 044 766 5811

Koivukylän Palloseura toivottaa kaikille liikunnallisille lapsiperheille aurinkoista kesän jatkoa – tavataan syyskuussa!