KoiPS P14 ELL joukkue hakee vahvistusta valmennustiimiin kaudelle 2019

13.7.2018

KoiPS P04 - 2018
KoiPS P04 - 2018

Haluatko valmentajana olla auttamassa ja tukemassa nuoria pelaajia matkalla heidän unelmiinsa?

Haemme joukkueen valmennustiimiin valmentajaa, jonka intohimo on olla kehittämässä suomalaista jalkapalloa ja olla vahvasti mukana nuorten pelaajien pelaajakehitystyössä. Haluat valmentajana auttaa ja olla tukemassa nuoria pelaajia matkalla heidän unelmiinsa. Olet valmentajana pelaajia inspiroiva ja mukaansa tempaava. 

Odotamme valmentajalta hyvää kommunikaatiokykyä sekä pelaajien että valmennustiimin kanssa. Sinulla on kokemusta ja näkemystä nuorten pelaajien pelaajakehityksestä, mutta haluat aina oppia uutta ja kehittyä myös valmentajana. 

Valmennustiimin valmentajat osallistuvat joukkueen toiminnan kokonaisvaltaiseen suunnitteluun ja toteuttamiseen.

Joukkueemme tarjoaa erittäin positiivisen ja motivoivan valmennusympäristön vuonna 2004 syntyneiden pelaajien kanssa. Tällä hetkellä joukkueessamme on 22 motivoitunutta pelaajaa.

Joukkueemme pelaa myös kaudella 2019 Etelä-Länsi liigaa (P15 ELL). Keväällä 2018 joukkueemme sijoittui P14 Etelä-Länsi liigassa 4. Viime vuonna joukkueemme sijoittui  neljänneksi (4.) sekä SPL lopputurnauksessa että P13 Etelä-Länsi liigassa. Joukkueestamme osallistui seitsemän pelaajaa kesäkuun Huuhkajaturnaukseen Eerikkilässä.

Joukkueemme harjoittelee hyvissä olosuhteissa ympäri vuoden. Joukkueen valmennustiimi tekee jatkuvaa yhteistyötä seuran työntekijöiden kanssa ja seura tukee valmentajan kouluttautumista.

Joukkueen valmennustiimiin on halutessaan mahdollisuus liittyä jo syksylle 2018.

Jos olet kiinnostunut, niin ota yhteyttä. 

"Hyvässä seurassa on hyvä kehittyä."

Lisätietoa
Vesa Wimmer 
Vastuuvalmentaja
Puhelin: 040-7523404
Email: koipsp04valmentaja@gmail.com