P07-08 Harraste

Meille Koivukylän Palloseurassa on tärkeää, että kaikki saavat harrastaa. Jos mukava harrastus kivassa seurassa kiinnostaa, tervetuloa mukaan!

Koivukylän Palloseura on kasvattajaseura, jonka toiminnan pääpainopisteenä on tarjota jokaiselle toimintaan mukaan haluavalle lapselle, nuorelle tai aikuiselle mahdollisuus tulla mukaan seuran toimintaan. Seuran tehtävänä on huolehtia siitä, että mukaan tulon esteenä eivät saa olla uuden "Koipsilaisen" ikä, taidot, asuinpaikka, taloudellinen tilanne tai sosiaalinen eriarvoisuus.

Joukkueeseen mukaan haluavilla ei tarvitse olla urheilu- tai jalkapallotaustaa. Voit olla juuri aloittava tai jo hieman pelannut, mutta lähtökohtaisesti toiminta on tarkoittetu sellaisille nuorille joille ikäluokkatoiminta ei suoraan sovi, joilla ei ole toista liikuntaharrastusta ja jotka haluavat aloittaa uuden harrastuksen. Tämän toiminnan kautta voi siirtyä muihin joukkueisiin, jos haluaa harjoitella ja pelata tavoitteellisemmin.

1.5 - 31.10 Joukkue harjoittelee seuraavasti:

Keskiviikko 19:00 - 20:00 Havukoski (Pikku tekis)

Sunnuntai   18:00 - 19:00  Havukoski (Pikku tekis)

 

Ryhmä harjoittelee yhdessä P07-08 Valkoisen kanssa.

Toiminnasta ei veloiteta kuukausimaksuja. Kustannuksia tulee vain Koivukylän Palloseuran harrastejäsenmaksusta kerran vuodessa sekä mahdollisista pelitapahtumista/ turnauksista. Toiminta on Vantaan kaupungin tukemaa. Toiminta maksaa kaudella 2019 ainoastaan 100€.

Jos haluat mukaan toimintaan, ota rohkeasti yhteyttä!

 Tervetuloa mukaan toimintaan!

Tiedustelut:

Niko Koskela

niko.koskela [at] koips.fi

044-766 5811

 

Vastuuvalmentaja Tomi Immonen

tomi.immonen [at] koips.fi

 

 

Joukkue käyttää myClub palvelua m.m. allaoleviin toimintoihin

  • ilmoittautumiset omiin sekä seuratapahtumiin
  • viestintää jäsenille (seuralta ja joukkueen toimihenkilöiltä)
  • joukkueen sisäiseen viestintään
  • laskutuksen hallintaan