Taaperokerho

TAAPEROKERHO 1-2-vuotiaille

Taaperokerho on 1-2-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Taaperokerhossa vanhemmat liikkuvat lapsen kanssa. Kerhokausi alkaa syyskuussa ja päättyy toukokuussa. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden!

 

Kerhossa liikutaan ja leikitään monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia taitoja. Käytämme pallon lisäksi muitakin välineitä ja haastamme lapsia kunkin omien taitojen mukaan. Vanhemmat ovat koko ajan aktiivisesti mukana ja heidän tehtävänsä on olla mallina sekä tukea ja innostaa lasta liikkumaan. Vanhempien on hyvä huomioida, että tämän ikäiset lapset kehittyvät hyvin eri tahtiin. Ryhmissä ohjelma on suunniteltu siten, että olisi vähän jokaiselle jotakin, eli juuri yksi vuotta täyttäneelle sekä jo hyvin vauhdikkalle kaksi vuotiaalle vuoroin sopivaa ohjelmaa.

Varustus: Liikkumiseen soveltuvat vaatteet, oma pallo sekä juomapullo. Jalkineita ei tarvita.

 

Ajat ja paikat:

Taaperokerho: Maanantai 17:10 - 17:50 Kytöpuiston koulu (Peltoniemenkuja 3)

Sisältää osallistumisen, lapsen vakuutuksen sekä valinnaisen tuotteen  (pallo, jumppakassi KoiPS-logolla tai t-paita KoiPS-logolla). Kevään kerhokauden (tammikuu 2019 -  toukokuu 2019) hinta on 90€. Myös kesken kauden voi ilmoittautua mukaan ryhmiin, joissa on tilaa!

  • Ilmoittautumisen yhteydessä voi tilata lisätuotteita kerholaisille. Lisätuotteiden hinnat: Pallo 16€, jumppakassi 18€.
  • Maksua ei palauteta, paitsi jos kerho ei toteudu.

 

Kerhot alkavat syyskuun alussa 2018. Kerhokausi kestää toukokuuhun 2019 asti! Tervetuloa mukaan!

 

Ilmoittautuminen talven kerhoihin tapahtuu alla olevien linkkien avulla! Katsothan tarkkaan että ilmoittaudut oikeaan kerhoon!

 

Lisätietoja:

Anki Korkalainen anki.korkalainen@koips.fi

Niko Koskela | niko.koskela [at] koips.fi | 044-766 5811