Taaperokerho

TAAPEROKERHO 1-2-vuotiaille

Taaperokerho on 1-2-vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Taaperokerhossa vanhemmat liikkuvat lapsen kanssa. Syksyn kerhokausi alkaa syyskuussa 2019 ja päättyy joulukuussa 2019. Kevätkausi alkaa tammikuussa 2020 päättyy toukokuussa 2020. Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden!

 

Kerhossa liikutaan ja leikitään monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia taitoja. Käytämme pallon lisäksi muitakin välineitä ja haastamme lapsia kunkin omien taitojen mukaan. Vanhemmat ovat koko ajan aktiivisesti mukana ja heidän tehtävänsä on olla mallina sekä tukea ja innostaa lasta liikkumaan. Vanhempien on hyvä huomioida, että tämän ikäiset lapset kehittyvät hyvin eri tahtiin. Ryhmissä ohjelma on suunniteltu siten, että olisi vähän jokaiselle jotakin, eli juuri yksi vuotta täyttäneelle sekä jo hyvin vauhdikkalle kaksi vuotiaalle vuoroin sopivaa ohjelmaa.

Varustus: Liikkumiseen soveltuvat vaatteet, oma pallo sekä juomapullo. Jalkineita ei tarvita.

 

Ajat ja paikat:

Taaperokerho: Maanantai 17:10 - 17:50 Havukosken koulu (Tarhakuja 2)

Sisältää osallistumisen, lapsen vakuutuksen sekä valinnaisen tuotteen  (pallo, jumppakassi KoiPS-logolla tai t-paita KoiPS-logolla). Syksyn kerhokauden (syyskuu 2019 -  joulukuu 2019) hinta on 90€. Kevään kerhokauden (tammikuu 2020 - toukokuu 2020) Hinta on 100€

Myös kesken kauden voi ilmoittautua mukaan ryhmiin, joissa on tilaa!

  • Ilmoittautumisen yhteydessä voi tilata lisätuotteita kerholaisille. Lisätuotteiden hinnat: Pallo 16€, jumppakassi 15€.
  • Maksua ei palauteta, paitsi jos kerho ei toteudu.

 

Ilmoittautuminen talven kerhoihin tapahtuu alla olevien linkkien avulla! Katsothan tarkkaan että ilmoittaudut oikeaan kerhoon!

 

Lisätietoja:

Anki Korkalainen anki.korkalainen@koips.fi

Niko Koskela | niko.koskela [at] koips.fi | 044-766 5811