Tenavakerho ja Palloilukerho

TENAVAKERHO 3-4-vuotiaille ja PALLOILUKERHO 3-5-vuotiaille

 

Tenavakerho on 3-4 vuotiaille lapsille ja heidän vanhemmilleen. Tenavakerhossa vanhemmat liikkuvat yhdessä lapsen kanssa. 

 

Palloilukerho on 3-5 vuotiaille lapsille. Palloilukerhossa lapset liikkuvat ja leikkivät monipuolisesti yhdessä ohjaajien kanssa.

 

Syyskauden kerhot järjestetään Havukosken koulun liikuntasalissa (Tarhakuja 2). Syyskuussa säiden salliessa olemme ulkona koulun kentällä.

 

 

Tenavakerho (lapsi + vanhempi): Kerhossa liikutaan ja leikitään monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia taitoja. Lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Kerhossa kehitämme lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua. Kerhoissa perheet voivat kokea iloisia liikuntahetkiä yhdessä, sillä vanhemmat ovat mukana toiminnassa.

 

Palloilukerho: Kerhossa lapset liikkuvat ja leikkivät monipuolisesti yhdessä ohjaajien kanssa. Jokaisessa kerhokerrassa on mukana vähintään yksi pallopeli tai -leikki. Lapsi oppii pallopelien kautta kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. 

 

Varustus: Liikkumiseen soveltuvat vaatteet, oma pallo sekä juomapullo.

 

Ajat ja paikat:

Palloilukerho:  Maanantai 18:05 - 18:50 Havukosken koulu (Tarhakuja 2, 01360 Vantaa), alkaen 7.9.2020

Tenavakerho (lapsi + vanhempi):  Sunnuntai 15:05 - 14:50 Havukosken koulu (Tarhakuja 2, 01360 Vantaa), alkaen 13.9.2020

 

Kerhokausi starttaa viikolla 37, eli maanantaina 7.9.2020 ja sunnuntaina 13.9.2020. Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin. KATSO TARKEMPI AIKATAULU VASEMMALTA KOHDASTA "LUKUJÄRJESTYS".

Sisältää osallistumisen, lapsen vakuutuksen sekä valinnaisen tuotteen (pallo tai jumppakassi KoiPS-logolla). Syksyn kerhokauden (syyskuu 2020 - joulukuu 2020) hinta on 100€.

Myös kesken kauden voi ilmoittautua mukaan ryhmiin, joissa on tilaa!

  • Ilmoittautumisen yhteydessä voi tilata lisätuotteita kerholaisille. Lisätuotteiden hinnat: Pallo 15€, jumppakassi 15€.
  • Maksua ei palauteta, paitsi jos kerho ei toteudu.

 

Ilmoittautuminen  kerhoihin tapahtuu alla olevien linkkien avulla! 

Lisätietoja:


Kalle Kähkönen | kalle.kahkonen(a)koips.fi | 050 308 5623

Anki Korkalainen | anki.korkalainen@koips.fi