Tenavakerho

TENAVAKERHO 3-4-vuotiaille

Talven aikana 3-4 -vuotiaille tytöille ja pojille löytyy kolme eri kerhovaihtoehtoa. Kerhot starttaavat syyskuun 2019 alussa. Kerhoissa on kaksi kautta. Ensimmäinen syyskuusta - joulukuuhun ja toinen tammikuusta (2020) - toukokuuhun (2020). Mukaan voi tulla myös kesken kauden!

 

Tenavakerhot 1 & 2 (lapsi + vanhempi): Kerhossa liikutaan ja leikitään monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia taitoja. Lapsi oppii kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. Kerhossa kehitämme lasten perusliikuntataitoja ennen varsinaisten lajitaitojen opettelua. Kerhoissa perheet voivat kokea iloisia liikuntahetkiä yhdessä, sillä vanhemmat ovat mukana toiminnassa.

 

Palloilukerho: Kerhossa lapset liikkuvat ja leikkivät monipuolisesti yhdessä ohjaajien kanssa. Jokaisessa kerhokerrassa on mukana vähintään yksi pallopeli tai -leikki. Lapsi oppii pallopelien kautta kehon hallintaa, perusliikkeitä, yhdessäoloa sekä kokee oivaltamisen iloa ja onnistumisen elämyksiä. 

 

Varustus: Liikkumiseen soveltuvat vaatteet, oma pallo sekä juomapullo. Jalkineita ei tarvita.

 

Ajat ja paikat:

Palloilukerho: Maanantai 18:00 - 18:45 Havukosken koulu (Tarhakuja 2)

Tenavakerho 1 (lapsi + vanhempi):  Sunnuntai 15:00 - 15:45 Havukosken koulu ( Tarhakuja2)

Tenavakerho 2 (lapsi + vanhempi):  Sunnuntai 16:00 - 16:45 Havukosken koulu ( Tarhakuja2)

Pidätämme oikeuden mahdollisiin aikataulumuutoksiin. KATSO TARKEMPI AIKATAULU VASEMMALTA KOHDASTA "LUKUJÄRJESTYS"

 

Sisältää osallistumisen, lapsen vakuutuksen sekä valinnaisen tuotteen  (pallo, jumppakassi KoiPS-logolla tai t-paita KoiPS-logolla). Sykysyn kerhokauden (syyskuu  2019 -  joulukuu 2019) hinta on 90€. Kevään kerhokauden (tammikuu 2020 - toukokuu 2020) hinta on 100€.

Myös kesken kauden voi ilmoittautua mukaan ryhmiin, joissa on tilaa!

  • Ilmoittautumisen yhteydessä voi tilata lisätuotteita kerholaisille. Lisätuotteiden hinnat: Pallo 16€, jumppakassi 15€.
  • Maksua ei palauteta, paitsi jos kerho ei toteudu.

 

Ilmoittautuminen  kerhoihin tapahtuu alla olevien linkkien avulla! 

Lisätietoja:
Niko Koskela | niko.koskela [at] koips.fi | 044-766 5811

Anki Korkalainen anki.korkalainen@koips.fi