P09

 

Tule tutustumaan jalkapalloon ja meidän joukkueeseemme!

 

Joukkueessamme pelaa tällä hetkellä 25 poikaa. Uusia innokkaita pelaajia mahtuu hyvin mukaan. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja hymy herkässä. Poikia valmentaa ammattitaitoinen vastuuvalmentaja. Apunaan hänellä on Koipsin nuorten valmentajien koulutuksen käynyt nuori valmentaja sekä vanhempivalmentajia.


Joukkueella on tällä hetkellä tapahtumia keskimäärin neljä kertaa viikossa: maanantaisin, tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. 30.3.2020 alkaen harjoittelemme maanantaisin, keskiviikkoisin, perjantaisin ja lauantaisin.Tarkemmat treeniajat, ottelut ja turnaukset löydät tapahtumat- osiosta.  Normaalitreenien lisäksi meillä maalivahdit saavat harjoitusta 2 krt/ vko. 

Pelaamme tällä hetkellä Talviliigaa Eliitti- ja Haastesarjoissa. Vuoden 2020 piirisarjassa osallistumme yhdellä peliryhmällä Kilpasarjaan ja toisella ryhmällä Yleissarjaan. 

Joukkueemme toimihenkilöiden yhteystiedot löydät yhteystiedot kohdasta. Ota yhteyttä joukkueenjohtajaan tai vastuuvalmentajaan, kun haluat tulla mukaan joukkueeseemme.

Joukkueemme toivottaa tervetulleeksi kaikki innokkaat jalkapalloilijat. Tulkaa rohkeasti mukaan, meidän joukkueessa on tosi kivaa!