P10

 

Pojat 2010- syntyneet

Joukkue perustettiin keväällä 2015 ja tällä hetkellä joukkueessamme on 35 innokasta jalkapalloilijan alkua. Joukkueen pelaajissa on mukana sekoitus enemmän pelanneita ja juuri lajin aloittaneita, joten toivotammekin kaikki pelaajat tervetulleiksi mukaan harrastamaan jalkapalloa. Uusia pelaajia otetaan mukaan ympäri vuoden joten kokeilemaan voi tulla milloin vain. Annamme mahdollisuuden kaikille oppia jalkapalloa kannustavassa ja opettavaisessa ilmapiirissä. Jalkapalloharrastuksen parissa pääsee kokemaan aitoa liikunnan riemua sekä tutustuu uusiin kavereihin. Harrastus tuo mukanaan onnistumisen iloa sekä lukuisia unohtumattomia hetkiä harjoituksissa, peleissä ja turnauksissa!

Lisätietoa joukkueeseen liittymisestä joukkueenjohtajilta, Jarkko Mutta & Martti Salmi, p2010[at]koips.fi , (Jarkko Mutta 050-341 3144) 

Talvikaudella 2019 pelaamme Itä-Vantaan talvisarjaa yhdellä peliryhmällä ja Sipoon Keravan Energia -talvisarjaa 2 peliryhmällä. Talvikaudella harjoittelemme Tikkurilan ja Hakunilan kuplahalleissa sekä Kytöpuiston koulun liikuntasalissa. Kesäkaudella 2019 harjoittelemme seuran omalla KoiPS -tekonurmella, Havukosken Urheilupuistossa. Joukkueemme tapahtumat ovat myös nähtävissä Tapahtumat-sivulla. 

Olkaa rohkeasti yhteydessä, niin kerromme mielellämme lisää ja tulkaa rohkeasti harjoituksiin kokeilemaan!

Tervetuloa kivaan seuraan harrastamaan jalkapalloa!

 

 

 

Joukkue käyttää myClub palvelua m.m. allaoleviin toimintoihin

  • ilmoittautumiset omiin sekä seuratapahtumiin
  • viestintää jäsenille (seuralta ja joukkueen toimihenkilöiltä)
  • joukkueen sisäiseen viestintään
  • laskutuksen hallintaan