T06-07

KoiPS T0607 StarCup marraskuu 2018

 

Uudet pelaajat tervetulleita!

 

Vuonna 2006 ja 2007 syntyneiden tyttöjen joukkueessa pelaa 22 pelaajaa (tilanne marraskuussa 2018). Otamme uusia pelaajia joukkueeseen läpi kauden, sekä aloittelijat että aiemmin pelanneet ovat yhtä tervetulleita. Jos kiinnostuit, ota yhteys joukkueenjohtajaan (Sauli Laitinen, 050 5343164 tai sukunimi.etunimi@gmail.com) tai tule harjoituksiin juttelemaan. 

Mikäli jalkapallo harrastuksena on aivan uutta, mukaan seuraan -sivuilta löytyy vastauksia useimpiin kysymyksiin. 

 

Toimintamme lyhyesti

 

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Talvisin pelaamme talvisarjaa ja harjoitusotteluita, kesällä Uudenmaan piirin piirisarjaa. Turnauksiin osallistumme läpi vuoden. Yksi turnauksista on pidempi matkaturnaus, esimerkiksi kesällä 2018 viikon kestänyt Alandia Cup Ahvenanmaalla oli huipputapahtuma. Vuonna 2019 käymme vastaavassa joko kotimaassa tai jossain naapurimaassa (Viro, Ruotsi). Lisäksi ainakin yksi muista turnauksista on myös ”yön yli -turnaus”, eli käymme turnausmatkalla jossa myös yövymme. Pelaamme mahdollisuuksien mukaan kahdella peliryhmällä, joten peliaikaa tulee kaikille riittävästi, eikä vaihtopenkkiä tarvitse kuluttaa liikaa. Edistyneimmille on tarjolla joukkueharjoitusten lisäksi seuran tehoryhmäharjoitukset kerran viikossa, ja maalivahdit saavat erityisharjoitusta seuran maalivahtivalmentajilta.

 

Valmennus

 

Joukkueella on kolmen hengen valmennustiimi, mikä takaa laadukkaan toiminnan. Vastuuvalmentajalla on mm. UEFA B- ja Ekkono-koulutettu. Harjoitukset on suunniteltu tarkkaan kausiohjelman ja seuran valmennuslinjan mukaisesti. Harjoittelu on modernia, painottuen pelinomaiseen toimintaan, keskittyen sekä yksilöön että joukkuekollektiiviin. Usein harjoitteet suoritetaan tasoryhmissä, joten jokainen saa parasta mahdollista oppia omalle taitotasolleen. Kun jokaisen oma suoritus vaikuttaa lopputulokseen, on harjoittelun motivaatio ja tehokkuus korkea. 

 

"Paras hetki viikossa"

 

Jalkapallon pelaaminen on suuri ilo ja se antaa pelaajille unohtumattomia onnistumisen elämyksiä osana ystävistä koostuvaa joukkuetta. Jotta tuota iloa ei tuhottaisi, on joukkueen tärkein tavoite, että harjoitusten ja pelien tulee olla paras hetki viikossa! Siihen uskotaan päästävän sillä, että pelit ovat tasaisia ja mielekkäitä, harjoitukset iloisia ja pelinomaisia, sekä toiminta laadukasta ja selkeästi eteenpäin vievää.  Joukkueen henkiseen hyvinvointiin kiinnitetään paljon huomiota. Harjoituksista ja peleistä pelaajat lähtevät hymyillen ja iloisina.

Joukkueeseen kuuluvat kiinteästi myös pelaajien vanhemmat, joiden yhteisö mahdollistaa pelaajille yhteisiä tapahtumia myös jalkapallon ulkopuolelta. Esimerkiksi marraskuinen jalkapalloturnaus Turussa huipentui seuraavana päivänä merenneitouintiin Caribia-kylpylässä.

 

 

Tule kannustamaan


Joukkueen seuraavat kotiottelut Kotitekiksellä


(Havukosken Urheilupuisto, Koivukylänväylä 32, 01360 Vantaa, kartta):