T06-07

KoiPS T0607 toukokuu 2019

 

Uudet pelaajat tervetulleita!

Avoimet harjoitukset lokakuussa 2019!

KoiPS järjestää syys-lokakuussa avoimia harjoituksia. Tyttöjen 2006 - 2009 osalta avoimet harjoitukset ovat:

Maanantaina 21.10.2019 klo 16:30 - 18:15 Havukosken Urheilupuisto
Keskiviikkona 23.10.2019 klo 16:45 - 18:30 Peakfin Arena
Torstaina 24.10.2019 klo 19:30 - 21:15 Havukosken Urheilupuisto

Ennakkoilmoittautuminen joukkueenjohtajalle olisi kiva.

 

Kaudella 2019 vuonna 2006 ja 2007 syntyneiden tyttöjen joukkueessa pelaa 22 pelaajaa (tilanne elokuussa 2019). Otamme uusia pelaajia joukkueeseen läpi kauden, sekä aloittelijat että aiemmin pelanneet ovat yhtä tervetulleita. Jos kiinnostuit, ota yhteys joukkueenjohtajaan (Sauli Laitinen, 050 5343164 tai sukunimi.etunimi@gmail.com) tai tule harjoituksiin juttelemaan. 

Mikäli jalkapallo harrastuksena on aivan uutta, mukaan seuraan -sivuilta löytyy vastauksia useimpiin kysymyksiin. 

Kaudelle 2020 joukkueeseen yhdistyvät myös 2008- ja 2009-syntyneet tytöt. Tällöin T06-09-joukkueen vahvuus on 39 pelaajaa.

 

Toimintamme lyhyesti

 

Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Talvisin pelaamme talvisarjaa ja harjoitusotteluita, kesällä Uudenmaan piirin piirisarjaa. Turnauksiin osallistumme läpi vuoden. Yksi tai kaksi turnauksista on pidempi matkaturnaus jossa myös yövytään, esimerkiksi elokuussa 2019 kävimme Seinäjoella SyysSeMi-turnauksessa. Vuodelle 2020 on suunniteltu ulkomaanmatkaa, Italia on vahvasti ollut esillä.

Pelaamme kahdella peliryhmällä, joten peliaikaa tulee kaikille riittävästi, eikä vaihtopenkkiä tarvitse kuluttaa liikaa. Edistyneimmille on tarjolla joukkueharjoitusten lisäksi seuran tehoryhmäharjoitukset kerran viikossa, ja maalivahdit saavat erityisharjoitusta seuran maalivahtivalmentajilta.

 

Valmennus

 

Joukkueella on kolmen hengen valmennustiimi, mikä takaa laadukkaan toiminnan. Vastuuvalmentaja on mm. UEFA B- ja Ekkono-koulutettu. Harjoitukset on suunniteltu tarkkaan kausiohjelman ja seuran valmennuslinjan mukaisesti. Harjoittelu on modernia, painottuen pelinomaiseen toimintaan, keskittyen sekä yksilöön että joukkuekollektiiviin. Usein harjoitteet suoritetaan tasoryhmissä, joten jokainen saa parasta mahdollista oppia omalle taitotasolleen. Kun jokaisen oma suoritus vaikuttaa lopputulokseen, on harjoittelun motivaatio ja tehokkuus korkea. 

 

"Paras hetki viikossa"

 

Jalkapallon pelaaminen on suuri ilo ja se antaa pelaajille unohtumattomia onnistumisen elämyksiä osana ystävistä koostuvaa joukkuetta. Jotta tuota iloa ei tuhottaisi, on joukkueen tärkein tavoite, että harjoitusten ja pelien tulee olla paras hetki viikossa!Siihen uskotaan päästävän sillä, että pelit ovat tasaisia ja mielekkäitä, harjoitukset iloisia ja pelinomaisia, sekä toiminta laadukasta ja selkeästi eteenpäin vievää.  Joukkueen henkiseen hyvinvointiin kiinnitetään paljon huomiota. Harjoituksista ja peleistä pelaajat lähtevät hymyillen ja iloisina.

Joukkueeseen kuuluvat kiinteästi myös pelaajien vanhemmat, joiden yhteisö mahdollistaa pelaajille yhteisiä tapahtumia myös jalkapallon ulkopuolelta. Esimerkiksi marraskuinen jalkapalloturnaus Turussa huipentui seuraavana päivänä merenneitouintiin Caribia-kylpylässä.

 

 

Tule kannustamaan


Joukkueen seuraavat kotiottelut Kotitekiksellä


(Havukosken Urheilupuisto, Koivukylänväylä 32, 01360 Vantaa, kartta):